Historien

Lørdag d 17. december

Kaos er brudt igennem!

Skovpasset lider under effekterne af Kaos, som om det prøver at trænge igennem. Områder i Skovpasset er under dens kontrol og folk, som begiver sig ind er ikke de samme når de kommer ud. Nogle taler om mareridt, som handler om disse områder og de forfærdelige ting, som hænder når man træder ind.

Dragerne har udført et ritual, som giver dem kræfter og gør klar til at forsvare sig mod et Skovpas, der mistror dem. De siger at de vil udføre deres opgave, enten med eller uden Skovpasset.

 

Lørdag d. 17. september

ET MAGISK ÆG ER OPDAGET I MIDTLAND!

Sådan lyder overskrifterne i alle nyhedsruller i verdenen. Mange øjne ser nu mod Midtland og alle slags væsener kommer for at undersøge ægget selv.

Mange rygter lyder om æggets natur og indhold, men intet vides helt med sikkerhed endnu.

Mest interessant er rygterne om en gruppe dragejægere, som vil opsætte en træningslejr, der tager imod Midtlands borgere, for at træne dem imod de farer, som ægget kan skabe – men hvem ved hvad der er løse rygter og hvad der er sandhed?

Hvad er ægget for noget? Hvor kommer det fra? Hvad skal Midtlands borgere gøre ved det? Er selve Midtlands eksistens i fare?

Lørdag d. 20 August

Med en stor udløsning af energi lukkedes portalen og de store ubalancer vi har mærket begynder at gå i sig selv igen.

I dagene efter begynder slagmarken at gå tilbage til sit normale udseende, men ikke uden ar af rifter og ødelagt natur.

Flere fra Midtland begynder at vise tegn på indflydelse fra portalen. Disse personer kalder sig dæmon-blod og fortæller om de gaver som de modtager fra det hinsides. Men selv om deres tilstedeværelse skaber utryghed, så holder de nuværende dæmon-blod sig fredelige.

I små cirkler går der rygter om et specielt æg som befinder sig i Midtland. Ingen ved hvor rygterne kommer fra og ingen ved rigtig hvem der deler rygterne. Mange tror at det er en skrøne startet af en skør landmand, men få individer er kommet til landet i håbet om at undersøge ægget og dets eksistens.

Lørdag d. 18 Juni

Kræfterne i Midtland rører på sig for alvor, og hele landet trækkes langsomt i aktion. Portalen fortsætter med at udvide sig og skaber endnu flere problemer. Endnu mere nu hvor elvernes gave virker til at have falmet. Væsenet som befinder sig i portalen fortæller at skaden som portalen påfører Midtland, påvirker handlen negativt og derfor overvejer han hvad man kan gøre. De som er påvirket af portalens kraft er blevet set kommunikere med væsenet i portalen. Mon det er for at finde en løsning?

Desuden beskriver jægere og andre overlevere at de har set nye væsner gå rundt i skoven. Væsner der ødelægger den skov de betræder og hvor en lugt af svovl følger efter. Rygter siger at de er kravlet ud af hullet og forsøger at samle sjæle. Rygterne er gjort værre af at beboere er forsvundet fra skoven. Hvor skal det dog ikke ende?

Men er der lys forude? Våbendygtige og magikyndige beboere fortæller energisk om deres drømme som fortæller dem hvordan de kan lukke portalen og befri Midtland.

Lørdag d. 21 Maj

Panikken over den magiske portal ind til flammerne er langsomt begyndt at falde til ro, og det der førhen var mystisk og forbavsende er begyndt at blive til dagligdag. Endnu en gang beviset på hvordan Midtlands borgere er fantastiske til at håndtere de mest magiske af oplevelser.

Selvom portalen langsomt vokser sig større og større for hver dag der går, og ved hver ofring der bliver smidt ind i hullet, og magien fra de lokale borgere langsomt begynder at svinde ind er der dog også gode nyheder at finde.

Hvor der før var mangel på mad i skoven, bugner det nu, og flere af Midtlands Druider taler om en faun som besøger dem i deres drømme og siger at 3 elvere skal takkes for dette. Jægerne af Midtland kan nu berette omkring hvordan de ofte finder langt flere byttedyr end de nogensinde kan huske at have fanget før, også selvom de nu og da møder mystiske mørke skikkelser der lusker rundt omkring. Også alkymisterne taler omkring hvordan skovens urter vokser med en næsten uhyggelig hast.

Dem der vover sig længere ud i skoven kommer dog med rygter om at andet end naturen er begyndt at vokse, en tyk tåge er skudt op som et tjørnekrat omkring stenbruddet og holder solens lys ude. Og hvis det ikke var tegn nok på at der er flere forandringer på færre har en skikkelse fra den anden verden blevet set oftere og oftere ved verdens hulle, hans formål med at besøge vores verden stadig uvis.

Midtland står sandelig i en forandringernes tid.

 

webdesign Webvenbjerg.dk & SEO Metatags.dk