×

MRF i Sommerferien

Det er med stor glæde at MRF inviterer til rollespil i sommerferien, til et fedt arrangement med overnatning i skoven. Vi har fået lov til at være i skoven og på boldbanen, så der er mulighed for at overnatte ingame i spilleområdet, eller i eget telt i ro på boldbanen. Vi starter lørdag 15/7 til vanlig tid med indskrivning fra klokken 9.30 og briefing og spilstart klokken 10.30. Vi slutter søndag 16/7 klokken 12.00 med debriefing og dernæst oprydning.
Med så mange timer i skoven vil vi naturligvis sørge for at der både er frokost, aftensmad og morgenmad at spise i kroen og derfor er prisen også højere end den plejer.

ALT DET PRAKTISKE:
Tid: 15/7 kl. 9.30 – 16/7 kl. 12.00 og derefter oprydning.
Sted: Ringsted Ny Friskole, Bringstrupvej 31, 4100 Ringsted
Tilmelding: Af hensyn til indkøb og bespisning SKAL man tilmelde sig dette arrangement. Det gøres via mail til mrf.live@gmail.com SENEST 8/7-23. Hvis man har særlige hensyn der skal tages i forhold til kost, så sørg for at skrive det i mailen.
Pris: 75,- for medlemmer og 150,- for ikke medlemmer. Skal betales SENEST 8/7 via bankoverførsel til Danske Bank reg. 1551 konto 10362822. Husk at påføre spillerens rigtige navn ved betaling. Betalingen gælder for en bindende tilmelding og kan ikke refunderes.
Overnatning: Sker i eget telt med eget sovegrej. På boldbanen kan man sove i ro og der skal være ro fra klokken 22.00. Vi har (mindst) en vågen ”nattevagt”, der vil befinde sig i kroen og gå en runde i ny og næ.
Det er altså vigtigt at man kan finde ud af at sove selv, for at deltage. Hvis man ikke kan sove selv, så er det jo en perfekt anledning for Mor eller Far at starte til rollespil.
Vi opfordrer spillerne til at sætte telte op så tidligt som muligt, så man ikke behøver at afbryde sit spil eller komme til at glemme det - hvis forældrene har mulighed for at hjælpe, vil det være en stor fordel.

Hvis man forlader arrangementet før vi slutter, SKAL man kontakte en arrangør, så vi ved hvem der er i området.
Hvis en junior (under 16 år) ønsker at forlade arrangementet før vi slutter skal vi informeres af en forælder.

Har I spørgsmål til arrangementet, er I velkomne til at kontakte os: Kontakt
Vi har kun ét spørgsmål: Glæder I jer lige så meget som vi gør!?
×