×

Handel og tyveri

Evnepoint (EP) er personlige, og må derfor ikke gives væk, sælges, byttes eller stjæles.

Det er muligt at komme i besiddelse af spilrelaterede værdier, såsom mønter, ressourcer, drikke eller magiske genstande, som man kan bruge til at handle med.
Du kan få ressourcekort ved at have evner til at skaffe dem.
Spillere skal bruge forskellige ressourcekort og de kan derfor sælges eller byttes frit. Vi har sølv- og kobbermønter, som også gerne må byttes eller gives frit. Man kan evt. bruge disse mønter til at hyre folk til at kæmpe for sig eller købe ressourcer som allerede er i spil.

Det er muligt at stjæle disse spilrelaterede værdier i spillet hvis man har evnerne til det. Den eneste måde hvorpå man kan stjæle spilrelaterede værdier som andre spillere har på sig, er ved at have evnen ”Tyv” eller bruge ”Ligrøver”.
Man må gerne rollespille sig til spilrelaterede værdier f.eks. ved at true andre eller ved at vinde dem i et kortspil. Hvis man lægger sine spilrelaterede værdier fra sig f.eks. på et bord eller i en kiste, er det tilladt for alle at tage dem. HUSK at beholderen værdierne lå i, skal blive stående.

Man skal altid have sine spilrelaterede værdier såsom mønter, ressourcer, urter eller drikke med i spillet. Det er kun tilladt at opbevare disse værdier i punge, tasker, synlige lommer eller kister.

Det er ikke tilladt at gemme spilrelaterede værdier såsom mønter, ressourcer, urter eller drikke i skjulte lommer, sine sko eller lignende eller blandt sine private offgame tasker og jakker. Det er heller ikke tilladt at gemme det derhjemme og så kun tage dem for at købe evner. Dette betragtes som snyd og kan give en advarsel, hvis det bliver opdaget.
×