×

Skade og Død

Skade

Hvis du bliver ramt, tager du 1 kropspoint (KP) (eller rustningspoint (RP) såfremt du bærer rustning) i skade.
Hvis du mister alle kropspoint er du død og du skal lægge dig ned – gerne med en god dødsscene. Hvis græsset er vådt eller jorden er smattet kan man vælge at falde død om ud til siden. De der er døde, bliver liggende på jorden til kampen er ovre og må ikke snakke sammen.

Død

Når du er blevet dræbt, skal du søge til kirkegården nogle minutter efter kampen er overstået. Under din sjælevandring til kirkegården går du tavs, langsomt, med bøjet hoved og en hånd på hovedet. En sjælerejse er trist. Andre kan ikke se dig, og du kan ikke kommunikere med omverden.
For at leve op skal du igennem en prøve eller modtage en straf. Dette er op til døden på kirkegården. Du vil oftest komme til live med alle dine kropspoint tilbage.

Når man har været død, glemmer man alt der er sket 15 min. fra før man døde. Effekten fra alle magier, drikke og evner, som du var påvirket af før du døde, ophører kun hvis døden fjerner effekten.
Hvis du dør i en kamp, vil du aldrig igen kunne deltage i den samme kamp. Selvom du skulle blive helbredt, vil du stadig være svækket, indtil kampen er overstået. Ingen kan derfor deltage i den samme kamp to gange.

Hvis folk vil kaste magi på dit lig, skal det foregå når du ligger død på slagmarken og ikke når sjælerejsen er påbegyndt.
×