×

Kro og Bål

Kamp i kroer, telte og omkring bål er ikke tilladt.

For områder med bål og telte må der ikke være kamp indenfor 5 meter målt fra det yderste punkt af bålet eller teltet.

Magier, der ikke er tilladt at bruge i disse områder:
Afvæbne, Blind, Flamme-smerte, Frygt, Jordskælv, Rodnet, Smerte, Syrebold, Søvn, Vandvid, Vindstød og Ødelæg.
Giftkniv er ikke tilladt da det er en kampevne.

Bonk og Snigmord er tilladt i disse områder.

At trække sig hen i disse områder gør en passiv for kamp, men beskytter ikke en fra at blive tvunget ud fra området. Hvis man ønsker at skulle have fat i en person som befinder sig i et af disse områder kan man bede vedkommende om at træde udenfor. Man bliver nødt til at spille på situationen og lade som om at alle evner og kamp godt ville kunne blive brugt i disse områder og derfor gå ud fra området for at fortsætte spillet. Sidder man lige og spiser kan man gøre opmærksom på at man kommer ud når man har spist færdig. Dette skal respekteres af alle parter og ikke misbruges til den spisendes fordel.

Hvis man laver en handling som byder op til kamp, er man selv nødt til at gå med ud fra området.
Nægter en person at gå med ud, kan man rollespille at man overmander personen, ved at være 2 personer som ligger en hånd på hver skulder af personen og sige ”Overmandet”. Her skal personen spille på at vedkommende er blevet overmandet og skal gå med de 2 personer ud fra området (medmindre man spiser eller er bålpasser).
Man skal altid prøve at få en person ud gennem rollespil inden man overmander.

Det er tilladt at ”Bonke” en person i disse områder og evt. rollespille at man bærer vedkommende væk.

Man må på ingen måde bruge kroen, et bål eller et telt som en undskyldning for at ”gemme” sig for spillet eller flygte fra en kamp.
Hvis der opstår tvivl eller ønsker man ikke selv at tage fat i personen, så tag kontakt til en GM, som kan hjælpe med at løse situationen.

Kroen (bålhytten) er markeret med en naturlig trægrænse ud til stien. Reglerne for kroen gælder indtil man er kommet ud på den anden side af den trægrænse.
Der kan blive indført flere kro-områder hvor samme regler også er gældende.
×