×

Historien

Vores plotgruppe har fuld gang i fantasien, og sidder hver måned og finder på det ene mere vanvittige plot end det andet.
Her kan du følge med i hvad de har fundet på, og få en lille idé om, hvad det er for en verden vi render rundt i...

Plotgruppen består af følgende:

SarahMetteJonasValdemarDavid

Lørdag d 16. september 2023Den blinde druide bankede sin stav i jorden, 3 gange mod hvert verdenshjørne, inden hun satte sig i midten af cirklen og begyndte at messe. Rundt om hende stod hjælpere fra Skovpasset og hjalp hende med at komme energi i ritualet. Hendes stemme steg og steg, mens deltagerne stemte i med høje stemmer, der imiterede dyrekald.
Pludselig kunne man begynde at ane ordene i hendes messen: “Jeg kalder dyrene tilbage til dette sted, jeg kalder det levende bytte tilbage til dette sted.” Igen og igen.
Deltagerne stod alle som i trance med stemmerne, der mere og mere lignede dyrestemmer og de begyndte alle at bevæge sig rundt, dyrisk, som i en rus. Med ét faldt alle til jorden, forpustede og tappede for energi. Afventende lå de på jorden og et øjeblik var det som om alt stod stille.
Så hørte de det, lidt ude i det fjerne, et enkelt lille pip.

Der er stadig meget at arbejde på i Midtland og Skovpasset. Selvom krigen ikke længere er helt så nær, kan man stadig mærke dens konsekvenser. Der er også nogle ting der er lidt mærkelige, uden det helt er til at sætte sin finger på. Det er som om flammer brænder mere, som om vandet bruser højere, som om vinden blæser mere vildt og som om jorden er mere stædig og bastant end den plejer.

Lørdag d 19. august 2023OPRÅB!

Krigen er ikke forbi!

Vi midtlændere har overlevet ulykke efter ulykke. Selv når andre verdener af ondskab bryder vores vægge, står vi imod.

Nu hvor Sydlandet har raseret vores land, vil mange sige at Midtland endelig er faldet. Mange vil sige at vi er et knækket folk. Mange vil sige, at vi har mistet mere, end vi kan vinde tilbage.
Men efter en skov er brændt, vokser den stærkere tilbage.

Selv imod Sydlandets mørke kræfter og deres endeløse horder af barbarer, vil lyset af vores folk skinne igennem.

Sydlandet kontroller nu Midtlandsrådet, og man taler om at overgive sig fuldstændigt. Men hold ved! Vi er få fra rådet, som kæmper imod. Vi er gået under jorden og venter på vores chance for at slå til. Alle, som stadig har en ild i sig: Fat jeres våben og vent! Vi vil kontakte jer når tiden er ret.

Kend os ved vores tegn

MIDTLAND STÅR FAST!

Lørdag d 15.-16 juli 2023Tung regn falder over Meisterens sorte læderhat, som han læner sig over kroppen af den døde hunelverpræst og den uheldige udenlandske adelsmand, som så ham begå mordet. Han ser mod den mørke himmel, hvorfra de mørke guders regn falder.

“Ingen sommer til jer… Jeg har gjort mit, frænder. Nu skal I blot ankomme. Så vil Midtland gå sit endeligt i møde”

Under dække af regnen, bevæger en hær sig imod Midtland. Deres sjæl og væsen er besat af mørket, som deres magere fremmaner. Alle er de våde, men tilfredse med resultatet af ritualet. En storm, til at dække deres fremmarch. Ubemærket af Skovpassets beboere, rører skoven på sig. I afkroge, som mange har glemt. Gamle energier, nogle som bestod… selv da verdenen blev flået fra hinanden. De energier som består, selv hvis Midtland skulle falde.

Når solen slukkes, må månen lyse vejen i stedet.

Lørdag d 17. juni 2023Alle inviteres til Elevernes Sommerfest i Dragsborg!

Endelig kan vi mødes og fejre sommerens komme. Og sammen kan vi glædes over at vores elskede leder, Yhormengander, er vendt tilbage.

Dette er en fredens fest, hvor Midtlands folk kan mødes for at skønne på naturen og fællesskabet.
Der vil være drikke, der vil være spil, der vil være konkurrencer.

Folk fra alle sider af samfundet er indbudt.
Festens nydelser er betalt af Yhormengander. Dog skal der betales en sum for at købe en billet til konkurrencerne.

Vel mødt, vi glæder os til at se jer.

Lørdag d 20. maj 2023En gruppe bevæger sig på lette fødder over Midtlands grænse. Selvom de alle er klædt diskret og praktisk på, ses alligevel flere sydlandske kendetegn på deres udstyr.
Lederen, en elegant elver, tager en hånd i vejret, alle stopper. “Vi er i fjendtligt territorium, frænder, vi har kun en chance. Nu er det seriøst, ingen fejl. Husker alle planen?" siger han med et nedladende blik ud over gruppen.
Der falder en seriøs stilhed over gruppen, før orken taler op: “Du har forklaret den plan så mange gange, at vi snart kunne fortælle den til dig efter 10 tønder mjød.”
Elveren kigger irriteret og afventende mod Orken. Efter et øjebliks anspændt tavshed himler orken med øjnene og siger “Ind, ram besidderen af øjet, ram vigtige punkter og individer for info. Ind og ud inden for 1 time, højst 2.”
Elveren smiler overlegent, tilfreds med at få sin vilje. “Lige præcis. Vi har vores ordrer, nu eksekverer vi. Hurtigt og præcist. Det er derfor de sender os. Vi har ikke tabt en kamp endnu. Vi er de bedste, de har at sende.” siger elveren ud til gruppen, som reagerer med en række af smil og lette grin. Alle ser forventningsfulde ud og spændingen ligger tungt i luften over gruppen. De klapper hinanden på ryggen og småsnakker mens de retter på deres udstyr.
En stemme bag dem, får alle til at standse op. I lige dele frygt og dyb respekt vender de sig alle mod den dæmonblodskvinde der taler til dem. “Mæsk jer nu i blod eller sjæle, frænder, vores gaver har stadig dybder som vi ikke kender. Vores mestre ønsker det hele. Vis dem ingen nåde, missionen kommer før alt andet.”, kommer det koldt fra hendes mund. Sætningen sender en kold isning ned af gruppens ryg, men ingen viser det bag deres fokuserede blik. Alle ranker de ryggen og begynder den sidste del af marchen.

Meget blod skal udgydes og alle glæder de sig til at tage det...

Lørdag d 22. april 2023På en bakketop ikke langt fra Skovpasset, nær grænsen til Midtland, sidder en kutteklædt person ubevægelig og kigger ud i horisonten. Hætten kaster en skygge over ansigtet, der på den måde er skjult. Bag skikkelsen dukker en anden skikkelse frem og går langsomt og lydløst op af bakken. Denne skikkelse bærer slidte klæder, der bærer tydeligt præg af at have været lang tid undervejs.
Uden at vende sig om siger den kutteklædte, med en dyb, rusten stemme: ”Velkommen frænde, jeg har ventet længe på din ankomst.”
Den rejsende sukker og kaster frakkeskødet bagud og sætter sig ved siden af den kutteklædte: ”Jeg kom så hurtigt jeg kunne, men jeg var nødt til at rejse en omvej for ikke at bringe missionen i fare.” Den kutteklædte rømmer sig og siger med tydelig irritation i stemmen: "I så fald kunne du have sparet dig omvejen; du har lavet så meget larm, at jeg har fulgt dig i flere timer, før du nåede frem. Men sig mig, hvad fandt du frem til?”
Den rejsende laver et nervøst kast med hovedet, forbløffet over udtalelsen; der var ikke den mindste lyd fra hans skridt på vejen. “Det lykkedes mig at komme til Skovpasset og forbindelsen er stadig intakt. Du havde helt ret i din antagelse omkring Midtlandsrådet, de har sendt Magi-laugets repræsentanter til stedet, i et sølle forsøg på at rekruttere kræfter til den kommende kamp. Deres ynkelige forsøg på at skjule den sande dagsorden, var så vag at jeg tror det blev gennemskuet af alle. De vil stadig forsøge at høste kraften, mens Skovpassets beboere ihærdigt prøver at lukke forbindelsen. Jeg tror, at de ved et uheld har sat oraklet fri.” Han griner tørt og fortsætter. “De ved slet ikke, hvilke kræfter de roder med.”
Den kutteklædte trækker en hånd frem fra ærmet og rækker den mod den rejsende. ”Godt arbejde frænde. Tag denne her med dig og se om du ikke kan få den gemt i deres midte. Vi ses snart igen og så kan vi gøre tropperne klar til at rykke.”

Lørdag d 18. marts 2023Papir flyver rundt i gaderne og Midtlands Tidendes overskrift skaber stor tumult.

Krig i Midtland!
Rapporter over hele landet fortæller at Sydlandet har angrebet Midtland. Afibahr Lochbellows kommenterer på vegne af Krigslauget: “Sydlandet ser tydeligvis den splid som er skabt i Midtlandsrådet. Dette er den nøjagtige grund til hvorfor vi skal have forsigtige, udvalgte vagter i vores sydlige dele af landet, såsom Skovpasset. Det skulle ikke undre mig hvis Vicala arbejder sammen med Sydlandet for at overtage Midtlandsrådet og gøre Midtland til hendes stat at styre. Nu hvor hun sender sine folk for at DRÆBE MINE MÆND I SKOVPASSET!”
Vicala kommenterer i sådan en farverig grad at redaktøren ikke ønsker at trykke hendes svar. Hendes underordnede blev kontaktet for en kommentar: “Hr. Lochbellows udtrykker sig direkte som altid… Men vi kan forsikre, at de sortblodsfolk som dræbte Hr. Davinius, ikke er forbundet med sortblodspagten på nogen måde. De tog loven i deres egne hænder, hvilket vi i sortblodspagten ikke står inde for. Men det må dog også forventes når Krigerlauget udtrykker sig på den måde de gør.”
Handelslauget, Dværgerådet samt Magi- og alkymistlauget arbejder lige nu sammen for at sikre Midtlands fremtid og ønsker at give denne besked til folket af Midtland: “Vi går en hård tid i møde. Men Midtlands folk er hårdfør, og længe har klaret sig selv, i mere besværlige situationer end den vi går i møde nu. Det er derfor vigtigt at vi står sammen og arbejder for at holde vores ressourcer mange.”

Lørdag d 18. februar 2023I Hovedstaden har avisen Midtlands Tidende bragt en artikel, som har skabt stor debat blandt Hovedstadens borgere. Noget må gøres og det forventes, at der vil være konsekvenser, der kan mærkes helt ud i Skovpasset.

Vicala taler ud imod Krigslauget!


Lederen af Sortblodspagten og medlem af Midtlandsrådet Vicala, langer ud efter Krigerlaugets mester Afibahr LochBellows, efter det er kommet frem, at hans udsending har nægtet at gøre en ork til leder af en kommende byvagt i Skovpasset. Vicala, som i folkemunde også kaldes Husløse Vicala, har i et brev til Midtlandsrådet udtalt sig i kritiske vendinger, og kræver nu, at Krigerlauget retter op på deres race-fordømmende adfærd, eller at de øjeblikkeligt forlader Midtlandsrådet. Midtlands Tidende har snakket med Vicala, der i ublu vendinger kaldte Afibahr for en kujon, der “sidder i dækning bag sin hær, og tror han kan bestemme hvordan Midtland skal formes. Vi i sortblodspagten nægter at lade den slags adfærd passere. Afibahr må komme ud fra sit fort, og gå en tur på gaden efter mørkets frembrud, så kan vi se hvor langt han kan nå, med den attitude.”
Det har ikke været mulig at få en kommentar fra Krigerlauget, der i flere dage har holdt deres porte lukket på grund af et internt møde.
Handelslauget, der for tiden bistår Midtlandssrådet med en folketælling, forsøger at gyde olie på vandene. “Nu må vi lige slå koldt vand i blodet, der er jo ingen skade sket, og det hele beror sikkert på en misforståelse. Lad os lige se tiden an og give parterne ro, til at finde et fælles fodslag igen.” siger Eldras Sølvmir, leder af Handelslauget. “Jeg har selv gode folk i området, og jeg vil sørge for at de hjælper med igen, at få det hele tilbage på rette spor.”
Ved afslutningen af arbejdsdagen, blev redaktionen bekendt med et rygte om, at Vicala har sendt sine spejdere afsted, men det har ikke været muligt at få det bekræftet før avisen gik i trykken.

Lørdag d 21. januar 2023Langt over Skovpassets trækroner flyver en brevdue, på vej mod hovedstaden, med en vigtig besked. Den må ikke havne i de forkerte hænder...

Kære Mester.

Du gjorde ret i at sende mig til Skovpasset. De sidste måneders udvikling har været spændende at følge. Skjulte kræfter trak i skjulte tråde og det lykkedes for den destruktive kaos at gøre virkeligheden så tynd at den kunne stikke sit grimme ansigt frem. Heldigvis var både Dragen og dens tilbedere til stede og kunne hjælpe med at forstå det uforståelige. En spændende gruppe af væsner der tilbeder den positive kaos, familie og snacks lykkedes med at lukke forbindelsen til den anden dimension ned, selvom der stadig kan findes spor af den destruktive kaos. Måske ville det være smart at sende nogen hertil for at undersøge forholdene. Jeg er sikker på at Orgris Rimhammer vil finde gruppen interessant og jeg tror også at det vil være gavnligt at få Xante Gyldenkappe til at vurdere omfanget af kaos-påvirkning på stedet.
Slutteligt må jeg konstatere at stedet har stort potientiale for gode forretninger for både os og andre. En mission på stedet vil helt sikkert bære frugt.

Ærbødigst Luther Skaflis, din lærling
×
×