Historien

Lørdag d. 21 Maj

Panikken over den magiske portal ind til flammerne er langsomt begyndt at falde til ro, og det der førhen var mystisk og forbavsende er begyndt at blive til dagligdag. Endnu en gang beviset på hvordan Midtlands borgere er fantastiske til at håndtere de mest magiske af oplevelser.

Selvom portalen langsomt vokser sig større og større for hver dag der går, og ved hver ofring der bliver smidt ind i hullet, og magien fra de lokale borgere langsomt begynder at svinde ind er der dog også gode nyheder at finde.

Hvor der før var mangel på mad i skoven, bugner det nu, og flere af Midtlands Druider taler om en faun som besøger dem i deres drømme og siger at 3 elvere skal takkes for dette. Jægerne af Midtland kan nu berette omkring hvordan de ofte finder langt flere byttedyr end de nogensinde kan huske at have fanget før, også selvom de nu og da møder mystiske mørke skikkelser der lusker rundt omkring. Også alkymisterne taler omkring hvordan skovens urter vokser med en næsten uhyggelig hast.

Dem der vover sig længere ud i skoven kommer dog med rygter om at andet end naturen er begyndt at vokse, en tyk tåge er skudt op som et tjørnekrat omkring stenbruddet og holder solens lys ude. Og hvis det ikke var tegn nok på at der er flere forandringer på færre har en skikkelse fra den anden verden blevet set oftere og oftere ved verdens hulle, hans formål med at besøge vores verden stadig uvis.

Midtland står sandelig i en forandringernes tid.

Kan være et billede af træ og natur

 

webdesign Webvenbjerg.dk & SEO Metatags.dk